Mentenanta firme

mentenanta firme

Servicii de mentenanta si reparatii in Brasov

Mentenanta firme este un servicu foarte important pentru orice imobil in care instalatiile electrice, sanitare si tremice trebuie sa functioneze in permanenta in parametri optimi.
Lucrarile de mentenanta efectuate in mod regulat, vor reduce pierderile cauzate de defectiuni, va vor scuti de o agitatie inutila in cautarea unei firme care sa remedieze rapid defectiunea, va vor asigura siguranta imobilului fie ca este vorba de un spatiu de birouri, o hala industriala sau de un complex rezidential.
     Mesterul tau isi propune ca in urma unui contract de administrare si intretinere, si la plata unui abonament lunar, sa intervina cu prioritate atunci cand este nevoie, clientul achitand interventia la pret redus . In acest fel costurile cu serviciul administrativ se pot reduce cu pana la 70%.
     Mesterul tau ofera servicii de mentenanta in Brasov, reparatii, montaj si interventii urgente in caz de avarie la instalatiile electrice, sanitare, deblocari usi, reparatii si montaj mobilier, corpuri suspendate, etc.
Toate solicitarile de interventie primite, sunt tratate cu prioritate si solutionate in cel mai scurt timp posibil. In functie de tipul contractului incheiat cu departamentul nostru, timpul de raspuns in care specialistii nostri se vor deplasa la client pentru constatare, poate fi de pana la 24 de ore.
     In cazul avariilor majore si care necesita interventie urgenta, timpul de raspuns poate fi pana la 30 minute.

separator

Preţuri abonamente mentenanta Brasov:

  • Apartamente 100lei / lună
  • Cabinete / Birouri de la 100lei / lună
  • Case / Vile de la 100lei / lună
  • Hoteluri /Pensiuni de la 300 lei / lună
  • Restaurante / Baruri de la 200 lei / lună
  • Spaţii comerciale de la 1,5 lei / mp / lună

Nota:

  • Pentru orice tip de abonament,pretul interventiilor suplimentare scade pana la 50 lei /ora/tehnician.
  • Achizitionarea materialelor necesare interventiei este gratuita.
separator

Clientii nostri

mega
maxbet
stanleybet
ntt
majorel
arca
separator

La orice intrebari, avem raspunsuri.

Pentru orice intrebari va stam la dispozitie si cu siguranta putem gasi impreuna solutii.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati sau sa ne trimiteti un email. Stablim o intalnitre si discutam in detaliu legat de orice problema.

Call Now Button