Loading...
Strada Iuliu Maniu nr. 47, cam 12 , Brasov 0766 357 904 office@mesterultaubrasov.ro

- Mentenanta Brasov firme, cladiri, reparatii diverse -

plumbing-840835_960_720Servicii de mentenanta si reparatii in Brasov

Mentenanta este foarte importanta pentru orice imobil in care instalatiile electrice, sanitare si tremice trebuie sa functioneze in permanenta in parametri optimi.
Lucrarile de mentenanta efectuate in mod regulat, vor reduce pierderile cauzate de defectiuni, va vor scuti de o agitatie inutila in cautarea unei firme care sa remedieze rapid defectiunea, va vor asigura siguranta imobilului fie ca este vorba de un spatiu de birouri, o hala industriala sau de un complex rezidential.
     Mesterul tau isi propune ca in urma unui contract de administrare si intretinere, si la plata unui abonament lunar, sa intervina cu prioritate atunci cand este nevoie, clientul achitand interventia la pret redus . In acest fel costurile cu serviciul administrativ se pot reduce cu pana la 70%.
     Mesterul tau ofera servicii de mentenanta in Brasov, reparatii, montaj si interventii urgente in caz de avarie la instalatiile electrice, sanitare, deblocari usi, reparatii si montaj mobilier, corpuri suspendate, etc.
Toate solicitarile de interventie primite, sunt tratate cu prioritate si solutionate in cel mai scurt timp posibil. In functie de tipul contractului incheiat cu departamentul nostru, timpul de raspuns in care specialistii nostri se vor deplasa la client pentru constatare, poate fi de pana la 24 de ore.
     In cazul avariilor majore si care necesita interventie urgenta, timpul de raspuns poate fi pana la 30 minute.

Preţuri abonamente mentenanta Brasov:

  • Apartamente 30 lei / lună
  • Cabinete / Birouri de la 50 lei / lună
  • Case / Vile de la 50 lei / lună
  • Hoteluri /Pensiuni de la 300 lei / lună
  • Restaurante / Baruri de la 200 lei / lună
  • Spaţii comerciale de la 1,5 lei / mp / lună

Nota:

  • Pentru orice tip de abonament pretul interventiilor scade pana la 50 lei / ora.
  • Achizitionarea materialelor necesare interventiei este gratuita.

sitemap.xml

 
0766.357.904