Loading...
Strada Iuliu Maniu nr. 47, cam 12 , Brasov 0766 357 904 office@mesterultaubrasov.ro

- Despre noi -

Mesterul tau Brasov

 

Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov

Daca va aflati intr-o situatie care necesita interventia urgenta a unui profesionist, atunci ati ajuns unde trebuie. Fie ca aveti o usa blocata, ati pierdut cheile, ati incuiat cheile in masina. un robinet curge. o teava sparta, sau infundata, o priza defecta, un scurtcircuit la instalatia electrica atunci. avem o solutie pentru dumneavoastra.

Echipele de instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari, zugravi gata sa intervina in orice stituatie prevazuta sau neprevazuta.

Oferind o gama variata de servicii precum: deblocari usi metalice, deblocari auto, reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii electrice. renovari, amenajari interioare, reparatii de tamplarie precum si lucrari de mentenanta. Mesterul tau este acolo unde trebuie, cand trebuie cu interventii prompte, de calitate. Va gasi intotdeauna solutiile cele mai eficiente din punct de vedere economic, tehnic si estetic.

Mesterul Tau incearca sa vina in intampinarea si ajutorul tau. Cu solutii la problemele ce pot aparea in cele mai neprevazute si neplacute momente. In apartamente, case, vile, spatii de birouri, spatii comerciale.

Mesterul Tau vrea si poate sa va schimbe impresia despre mesterul roman, sa fie cel care va infirma legendele urbane ale acestuia.

Calitatea, profesionalismul, promptitudinea si preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a Mesterul Tau. astfel incat clientii sa fie multumiti de serviciile prestate, dorindu-si o colaborare ulterioara.

Orice interventie a Mesterului Tau beneficiaza de garantie. Preturile la manopera pot varia in functie de complexitatea lucrarilor.

Pentru noi nici o lucrare nu este prea mica.

Servicii oferite:

sitemap.xml

 
0766.357.904